Karaköprü Modern Spor Tesisine Kavuşuyor

Şanlıurfa’nın Karaköprü Belediyesi tarafından projelendirilen ve yapımı devam eden modern spor sahası kısa bir süre...

Şanlıurfa’nın Karaköprü Belediyesi tarafından projelendirilen ve yapımı devam eden modern spor sahası kısa bir süre içersinde hizmete giriyor.

Karaköprü’deki gençler için çeşitli spor faaliyetlerinin yapabileceği, top koşturabilecekleri, kendilerini zihinsel ve bedensel olarak geliştirebileceği modern spor saha tesisini inceleyen Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, tesisi Karaköprü Belediyespor’a yaptıklarını söyledi. Çiftçi, “Bugün kulüp başkanımız, yöneticilerimiz, futbolcularımız ve hocalarımız ile birlikte çalışmaların hızlı bir şekilde yapıldığı alana geldik ve denetledik. yaklaşık 2 ay içersinde bitirmeyi düşünüyoruz. Karaköprü Belediyespor kendi tesisinde ve sahasında antrenman ve maçlarını gerçekleştirecek. Biz gelirken buna inandık, hiçbir zaman sahası, tesisi, sabit geliri olmayan bir takım hayatta kalamaz. Karaköprü Belediyesi olarak buna adım attık. Tabii ki meclisimiz encümenimiz, karar organlarımız, tüm arkadaşlarımız bu konuda destek oldular. Emeği geçen herkesi kutluyorum, tebrik ediyorum. İnanıyorum ki bu yapılan spor sahasında, bu tesislerde Şanlıurfa gençliği de faydalanacak, Karaköprü’de faydalanacak ve gelecekte çok önemli sporcular yetişecek buna inanıyorum tüm gençlere hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: