Karaköprü’de larva mücadelesi

Karaköprü’de haçere ile mücadele sürüyor.Karaköprü Belediyesi, dezenfekte ve temizlik seferberliğini sürdürürken bir yandan da vatandaşların yaz aylarında sivrisinek ve haşere sıkıntısı çekmemesi için ilaçlama çalışması gerçekleştiriyor.

Karaköprü’de haçere ile mücadele sürüyor.
Karaköprü Belediyesi, dezenfekte ve temizlik seferberliğini sürdürürken bir yandan da vatandaşların yaz aylarında sivrisinek ve haşere sıkıntısı çekmemesi için ilaçlama çalışması gerçekleştiriyor. Karaköprü Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ilaçlama ekibi tarafından ilçede sivrisinek ve larva oluşumuna neden olacak çamurlu alanlar, su birikintileri ilaçlanırken, araçlarla da her sokakta ilaçlama çalışması devam ediyor.
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, yaz aylarında sivrisinek sıkıntısına karşı ilaçlama çalışmasını da aksatmadıklarını belirterek, "Bir süredir koronavirüs tedbirleri kapsamında gerek temizlik İşleri gerekse zabıta ekiplerimiz gerçekten çok önemli uğraş veriyor. Her gün bir mahallemizi yıkıyor, dezenfekte ediyoruz. Bunun yanında yaz aylarında vatandaşlarımızın sivrisinek, haşere sorunu yaşamaması için de ilaçlama ekibimiz mesaisini sürdürüyor. Gerek araçlarla gerekse sırt pompalarıyla ilaçlama yapıyoruz, sinek oluşacak yerlerde temizlik ve ilaçlama faaliyeti gerçekleştiriyoruz. Özveriyle çalışan, hizmet eden tüm personelimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz