Karaköse: İlçe Başkanımıza Yönelik Saldırıyı Kınıyoruz

AK Parti Adana’da İl Kadın Kolları Başkanı Emine Karaköse, Kozan İlçe Kadın Kolları Başkanı Yurdagül...

AK Parti Adana’da İl Kadın Kolları Başkanı Emine Karaköse, Kozan İlçe Kadın Kolları Başkanı Yurdagül Boyraz’a yönelik gerçekleşen fiili ve sözlü saldırıyı kınadı.

Parti çalışmaları sırasında Boyraz ve ekibine yönelik gerçekleşen saldırı ile ilgili ilçe teşkilatını ziyaret eden Karaköse, başörtüsünün her insanın bireysel hak ve özgürlüğü olduğunu ifade etti. Emine Karaköse; “Sizler yalnız değilsiniz her zaman yanınızdayız. Biz bu saldırıyı esefle kınıyoruz. Bu bir acizliktir. Yurdagül hanımın ifadesine göre yaşlı bir amca direk kendisinin başörtüsüne saldırmış. İnsanlar ister başını açar isterse kapatır. Baskı ile olacak şey değildir. İnsanlar aciz olmasalardı duygu ve düşüncelerini sözle veya mensup olduğu partinin çatısı altında ifade ederlerdi. Yaşanan bu olay karşısında çok üzüldük. İnşallah bu olayların bir daha tekrarlamasını istemiyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

AK Parti’nin uzun süredir iktidarda olmasının bazı insanların canını sıktığını kaydeden Karaköse; “ Bizler burada çok fazla kötü kelimeler kullanılabilir ancak biz onlar gibi çirkinleşmeyiz. Biz doğru bildiğimizi yapacağız. Arkadaşlarımıza geçmiş olsun diyoruz. Haklı davalarında ve adli süreçte de yanlarında olacağız.” şeklinde konuştu.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Yurdagül Boyraz; “Biz büyük bir aileyiz. Bu aileyi kimse yıkamaz. Daha da güçlenerek ileriye doğru gidiyoruz. Türkiye’miz daha büyük gelişmelere yelken açtı. Onun için bu saldırıyı normal karşıladık. Artık bunlar çaresiz kaldıkları için bayanlara dahi saldırıyorlar.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: