Karaköy Doğaseverleri Ağırladı

Akhisar Belediyesi Zinde Yaşam Kulübü üyelerinin 3. etap güzergahı, bu hafta Karaköy parkuru oldu.Zinde bir...

Akhisar Belediyesi Zinde Yaşam Kulübü üyelerinin 3. etap güzergahı, bu hafta Karaköy parkuru oldu.

Zinde bir yaşam için adımlarını doğaya taşıyan Akhisar Belediyesi Zinde Yaşam Kulübü üyeleri, trekking hocaları İsmet Uçar ve Dilara Taşköprü eşliğinde sabah 07.00’de belediye önünden hareket ederek Karaköy'deki parkura ulaştı. Trekking tutkunu doğaseverler, 9 kilometrelik bir yürüyüş gerçekleştirerek doğanın kendilerine sunduğu bütün güzelliklerden faydalandı. Yürüyüşün ardından da, sponsor firma Gülbeyaz Yemek Fabrikası doğa severlere ikramda bulunarak sürpriz yaptı.

Reklam
Reklam

Yapılan etkinliklerden oldukça memnun olduklarını belirten kulüp üyeleri, trekking organizasyonlarının devam etmesini istedi.

Her etkinlikte daha fazla doğaseverin aralarına katıldığını ifade eden Akhisar Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer İşçi ise, 11 Kasım Pazar günü de Başlamış Köyü parkurunda düzenlenecek olan trekking yürüyüşüne bütün ilçe halkını davet etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz