Karaküçük'e Nezaket Ziyareti

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Kahramanmaraş İl Müdürü Mehmet Dere, Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Başkanı...

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Kahramanmaraş İl Müdürü Mehmet Dere, Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Başkanı Kemal Karaküçük'ü makamında ziyaret etti.

Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında protokol ziyaretlerini sürdüren Dere, müdür yardımcılarıyla birlikte Karaküçük'le görüştü. SGK çalışmaları ve hafta etkinlikleri hakkında Karaküçük'e bilgiler veren Dere, şöyle konuştu:

"Etkinlikler kapsamında protokol ziyaretleri, çocuk yurdu ve huzurevi ziyaretlerinde bulunacağız. Yine hafta içerisinde bayanlar bovling turnuvası, futbol turnuvası ve yüzme yarışları yapacağız. İlköğretim okullarında çocuklarımıza yönelik hazırladığımız kitapçık ve çizgi film sunumları ile sosyal güvenlik konusuna dikkat çekeceğiz. 18 Mayıs'ta SGK il binasında düzenlenecek. Burada da ilimizde en yüksek prim ödeyen işverenlerimize plaket ve yapılan yarışmalarımızda dereceye giren sporculara kupa ve ödüllerini vereceğiz."

Reklam
Reklam

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karaküçük ise SGK haftasını kutlayarak, hizmete sunulan yeni il binasının da hayırlı olması temennisinde bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: