Karalar: Bayramların kaldırılmasına izin vermeyeceğiz

Cumhuriyet Halk Partisi Adana İl Örgütü, Milli Eğitim Bakanlığının bayramlarla ilgili aldığı karar ve uygulamaları...

Cumhuriyet Halk Partisi Adana İl Örgütü, Milli Eğitim Bakanlığının bayramlarla ilgili aldığı karar ve uygulamaları protesto etmek için 21 Ocak Cumartesi günü saat 13.00’te ilçe örgütlerinin de katılımıyla protesto eylemi gerçekleştirecek.

Protesto eylemi CHP Adana il binasından başlayıp, Atatürk Parkındaki Atatürk Anıtı önünde sona erecek.

CHP İl Başkanı Zeydan Karalar, Adana’da faaliyet gösteren tüm demokratik kitle örgütlerini, sendikaları ve Adana halkını yürüyüş ve eyleme katılmaya davet etti.

Karalar, “Ulusal bayramlar Türkiye Cumhuriyetinin onurudur. Cumhuriyetin temelinin atıldığı günlerle ilgili bu şekilde tasarruflara izin vermeyiz. Ulusal bayramlarımızı kimse kaldıramaz. Ulusal Bayramlar Atatürk’ün Türk ulusuna en büyük armağanıdır. Kısıtlanamaz, engellenemez.” diyerek tepki gösterdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz