Karaman: Ateş çemberinde bulunmama hedefimizi tutturduk

Gaziantepspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, ateş çemberinde bulunmama hedeflerini tutturduklarını söyledi. Ankaragücü karşısında zorlu bir...

Gaziantepspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, ateş çemberinde bulunmama hedeflerini tutturduklarını söyledi. Ankaragücü karşısında zorlu bir mücadeleye çıkacaklarını kaydeden Karaman, play off’la şuanda ilgilenmediklerini belirtip, “Dereyi görmeden paçayı sıvamak her zaman tehlikelidir.” dedi.

Eskişehirspor karşısında 2-0’lık bir galibiyet alarak deplasmandan 3 puanla dönen Gaziantepspor’da, Ankaragücü maçının hazırlıkları sürüyor. Celal Doğan Tesisleri’nde cuma günü oynanacak maça hazırlanan Kırmızı-siyahlıların, morallerinin de yüksek olduğu görüldü. Teknik ve taktik çalışma yaptıran ve futbolcularını saha içinde sürekli uyaran teknik direktör Hikmet Karaman, herkesin alkışlayıp saygı duyması gereken Ankaragücü’ne karşı oynayacaklarını ifade etti.

Reklam
Reklam

Kendisinin de sarı lacivertli kulüpte 3 sezon görev yaptığını hatırlatan tecrübeli teknik adam, “O dönemin yönetim kurulu, futbolcuları ve teknik heyetiyle, taraftarıyla, büyük mücadeleler vererek ligde bıraktığımız bir takıma karşı oynayacağız. En zor maçlarımızdan biri. Sporseverlerin cuma akşamı stadyumda olmaları gerekiyor. Hem iki takımı hem bizi alkışlayacaklar. Güzel bir futbol olmasını temenni ediyorum.” diye konuştu.

Takım olarak ateş çemberinde bulunmama hedefini de tutturduklarını aktaran Karaman, “Oyuncularımızı tebrik ediyoruz. Oyuncularımız gol yememe, mağlup olmama gibi güzel bir şey elde ettiler. Bunu devam ettirmek istiyoruz. Play ofla şuanda ilgilenmiyorum. Cuma günü oynayacağımız maç ciddi. Daha sonra da Cumartesi ve pazarı bekleyip çıkacak sonuçlara bakacağız. Buna göre de biz burada şuyuz diyeceğiz. Dereyi görmeden paçayı sıvamak her zaman tehlikelidir.” değerlendirmesinde bulundu.

Öte yandan, Eskişehirspor maçından sonra rahatsızlanan tecrübeli teknik adama, antrenmanı takip eden basın mensupları tarafından nazar boncuğu takıldı. Karaman da, gazetecilere bu düşüncelerinden dolayı teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: