Karaman Belediye Başkanı Uğurlu, AK Parti İl Başkanı Atik’i ziyaret etti

Karaman Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, AK Parti İl Başkanı Süleyman Atik’i il teşkilat binasında ziyaret...

Karaman Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, AK Parti İl Başkanı Süleyman Atik’i il teşkilat binasında ziyaret etti. Ziyarette teşkilat çalışmaları hakkında bilgi alan Belediye Başkanı Uğurlu, yaklaşan il kongresi için de birlik beraberlik mesajı verdi. Uğurlu, teşkilatların bir bütün olduğunu ve bu bütünlüğün herkes tarafından korunması gerektiğini vurgulayan konuşmasında şunları söyledi: "AK Parti hükümetinin ülkemizde yaptığı sayısız hizmetleri hiç kimse inkâr edemez. Yapılamaz denilenler yapılmış, hayal olarak görülen projeler gerçekleşmiştir. Bütün bunlar Ak Parti kadroları ile yapıldı. Ak Parti’ye gönül verenlerin desteği ve çabaları ile gerçekleşti. Birlik ve beraberlik havasında geçen Karaman merkez ilçe ve diğer ilçe kongrelerimiz çok sağlıklı bir şekilde yapıldı. Bundan dolayı Ak Parti il ve ilçe başkanlarımızı, delegelerimizi ve teşkilatlarımızı gönülden tebrik ediyorum. Önümüzde bir kongre daha var. Bu kongrenin de Karamanımız ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum."
AK Parti İl Başkanı Süleyman Atik ise belediye çalışmalarını takdirle takip ettiklerini belirterek, bu dönem bir çok projenin hayata geçtiğini ve Karaman’daki bu değişim rüzgârının artarak devam ettiğini ifade etti.
Ziyarette AK Parti Merkez İlçe Başkanı Celalettin Güngörer ve Ermenek İlçe Başkanı Ethem Arslansan da hazır bulundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz