Karaman Belediyesi Kaldırım Çalışmaları

Karaman Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi'ni (KMÜ) şehir merkezine bağlayan Üniversite Caddesi'nde biten yol çalışmalarından sonra kaldırımların yapılmasına

Karaman Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi'ni (KMÜ) şehir merkezine bağlayan Üniversite Caddesi'nde biten yol çalışmalarından sonra kaldırımların yapılmasına başlandığını bildirdi.

Başkan Uğurlu, yaptığı yazılı açıklamada KMÜ'yü şehir merkezine bağlayan yolun kaldırımıyla, orta refüjüyle ve kaliteli asfalt dökümü ile otoban standartlarında bir bulvar haline getirildiğini belirtti.

Sanayi ve KMÜ önünden geçen yaklaşık 4 kilometre uzunluğundaki yolun tamamlanan asfaltının ardından sıranın, kaldırım çalışmalarına geldiğini ifade eden Uğurlu, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"KMÜ her geçen gün gelişen bir üniversite. Öğrenci sayısı artıyor. Bu yolu başka illerden gelen çok sayıda öğrencimiz kullanıyor. Burası bu yüzden ilimizin dışarıya açılan bir kapısı konumundadır. Ayrıca bu yol sanayimize, toptancı haline ve İl Özel İdaresi gibi resmi kurumlara da hitap ediyor. Bölgede hızla artan nüfusu da göz önüne alarak burada bir çalışma yapmamız gerekiyordu. Şimdi burası gelişi ve gidişi olan, kaldırımıyla, yol kalitesiyle, refüjüyle modern şehirciliğin getirdiği standartlarda bir bulvar haline geliyor. Çalışmalar tamamlandığında kampüs yoluna, Karamanımızın değerlerini simgeleyen tarihi kişiliklerimizin heykellerini koyacağız."

Muhabir: Mehmet Çetin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: