Karaman Belediyesi’nden Eğitime Destek

Karaman Kent Konseyi Gençlik Meclisi Üyesi 20 kişi, Mevlana Kalkına Ajansı (MEVKA) ve Avrupa Birliği...

Karaman Kent Konseyi Gençlik Meclisi Üyesi 20 kişi, Mevlana Kalkına Ajansı (MEVKA) ve Avrupa Birliği Bilgi Merkezinin tertip ettiği “Proje Döngüsü Yönetimi” eğitimine katıldı.

Eğitimlerini başarıyla tamamlayan gençler sertifikalarını Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Osman Ünüvar’ın elinden aldı. MEVKA ve Avrupa Birliği Bilgi Merkezi tarafından gençlik meclisi üyelerine verilen Proje Döngüsü Yönetim (PDY) Eğitimi 14 - 15 Mart 2013 tarihlerinde gerçekleşti. Gençlik Meclisi Başkanı Emre Yılmaz, aldıkları eğitimin faydalı olduğuna değinerek, "Temel bir eğitim oldu ve bu tarz eğitimler belli aralıklarla devam edecek. Karaman Belediyesi'nin, Karaman Kent Konseyi Gençlik Meclisi'ne ve Karaman’daki gençlere verdiği değer gözardı edilemeyecek. Bu eğitimi almalarında yardımcı olan başta Belediye Başkanı Kamil Uğurlu ve belediye çalışanlarına teşekkür ederiz" dedi.

Reklam
Reklam

Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Osman Ünüvar ise, "Belediye Başkanımız Kamil Uğurlu’nun talimatlarıyla Kent Konseyi Gençlik Meclisi'nin eğitim ve sosyal faaliyetlerinde her zaman yanındayız. Kent konseyi meclisinin, Karaman’ın büyümesi ve gelişmesi hususunda yapmış olduğu girişimleri hep destekledik, desteklemeye de devam edeceğiz" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: