Karaman Belediyespor Yöneticileri Basınla Buluştu

 Bölgesel Amatör Lig'inde (BAL) mücadele eden Karaman Belediyespor yöneticileri ve teknik heyeti basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Bölgesel Amatör Lig'inde mücadele eden Karaman Belediyespor yöneticileri ve teknik heyeti basın mensuplarıyla bir araya geldi. Karaman Belediyespor Başkanı Osman Ünüvar, kulüp tesislerinde düzenlenen toplantıda, geçen sezon bir takım eksikliklerinin olduğunu ve bu eksikleri gidermeye çalıştıklarını söyledi. Başarmak için sadece iyi oynamanın yetmeyeceğini ifade eden Ünüvar, " Karaman halkına sporu, futbolu sevdirebiliriz. Burada sadece basın mensuplarımızla bir araya gelmedik, diğer amatör kulüp yöneticileri, futbolda söz sahibi olan kanaat önderleride şu anda aramızdalar. Bu takımı daha ileriye götürmek istiyorsak tüm Karaman'ın taşın altına ellerini koymaları lazım. Bu sezon imkanlarımız çerçevesinde takıma 8 yeni oyuncu aldık. Dış transfer çalışmalarımız ise devam ediyor" diye konuştu. Kulüp antrenörü Nasuh Aköz ise mücadele eden, koşan, iyi oynayan ve oyunu göze hoş gelen ahlaklı oyunculardan oluşan bir takım kurmaya çalıştılarını, bu sezon başarılı olacaklarını dile getirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: