Karaman Devlet Hastenesi, 82. yıl ek binaya yeni poliklinik açacak

Karaman Devlet Hastanesi ana binada poliklinik yoğunluğunun azaltılması amacıyla 82.Yıl Ek Bina'ya dahiliye ve göğüs...

Karaman Devlet Hastanesi ana binada poliklinik yoğunluğunun azaltılması amacıyla 82.Yıl Ek Bina'ya dahiliye ve göğüs hastalıkları poliklinikleri açılacak.

İl Sağlık Müdürlüğü Müdürlüğü basın biriminden yapılan açıklamada, Karaman Devlet Hastanesi polikliniklerindeki yoğunluğu azaltmak ve vatandaşların daha rahat sağlık hizmeti alabilmesini sağlamak amacıyla, mevcut dahiliye ve göğüs hastalıklarının birer polikliniklerinin 82. yıl ek binasına taşınacağı bildirildi. Açıklamada, “Yeni bölümler 3 Mayıs Perşembe gününden itibaren hizmet vermeye başlayacaktır. Vatandaşlarımız bu branşlarda sağlık hizmetine ihtiyaç duyduklarında artık, hem Karaman Devlet Hastanesi'nde, hem de 82. Yıl Ek Binası'ndaki yeni polikliniklere başvurabilecektir. Yapımı devam eden yeni devlet hastanemizin hizmet vermeye başlayacağı güne kadar, hasta başvuruları yönünden oldukça yoğun olan bu iki branş polikliniğinin her iki hastanemizde de hizmet vermesi, hem çalışanlar hem de vatandaşlarımız açısından sunulan sağlık hizmetini önemli ölçüde kolaylaştıracaktır.” dendi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: