Karaman Gevher Hatun Koleji SBS’de Geleneği Bozmadı

Karaman Gevher Hatun İlköğretim Okulu 2013 SBS sonuçlarına göre hem bireysel hem de kitlesel başarıda...

Karaman Gevher Hatun İlköğretim Okulu 2013 SBS sonuçlarına göre hem bireysel hem de kitlesel başarıda geleneği bozmadı. Açıklanan sonuçlara göre Gevher Hatun Koleji öğrencilerinden Enes Burak Bilgin il 6'ncısı, Ayşe İlayda Demirel il 7'ncisi, Gülşah Emine Ceylan il 9'ncusu oldu.

Konu ile ilgili açıklama yapan okul müdürü Ali Celal Öztan, “ 2012-2013 eğitim öğretim yılı başarılarla dolu geçmeye devam ediyor. Okul olarak SBS'de hem bireyselde hem de kitlesel başarıda bir numara olduğumuzu kanıtladık. Karaman’da ilk 10 öğrencinin 3’ü, ilk 100 öğrencinin 22 si okulumuz öğrencisidir. İlk 100 dereceye giren öğrencilerimizin OYP puan ortalaması 473,429 dur. Aldıkları OYP’lerine göre 470 puan ve üzeri 14 öğrenci, 450 puan ve üzeri 26 öğrencimiz vardır." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: