Karaman: Hala ateş çemberinin içindeyiz

Gaziantepspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Manisaspor’u yenmelerine rağmen ateş çemberinin içerisinde olduklarını söyledi. Kendi sahalarında...

Gaziantepspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Manisaspor’u yenmelerine rağmen ateş çemberinin içerisinde olduklarını söyledi. Kendi sahalarında önemli bir İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına çıkacaklarını kaydeden Karaman, taraftara da destek çağrısında bulundu.

Deplasmanda Manisaspor’u 2 - 0 yenen Gaziantepspor, kendi evinde oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Celal Doğan Tesisleri’nde çalışmalarını sürdüren kırmızı - siyahlı takım, taktik çalışma yaptı. Teknik Direktör Hikmet Karaman, yarı sahada oynanan çift kale maçta, sık sık oyunu durdurarak oyunculara uyarılarda bulundu.

Reklam
Reklam

Basın mensuplarının da sorularını cevaplandıran Karaman, Manisa deplasmanından 3 puanla dönmelerine rağmen rahatlığın söz konusu olmadığını vurguladı. Gaziantepspor olarak içerisinde bulundukları durumdan kurtulup, planlama yapmak istediklerini aktaran Karaman, “Evimizde oynayacağımız çok önemli bir İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı var. Özellikle Gaziantep’teki 12’nci adamımızı bu maça bekliyoruz. Bu maç onların maçı olsun.” ifadelerini kullandı.

Kendilerinden büyük işler bekleyen, umudu olan büyük bir kesimin bulunduğuna dikkat çeken Karaman, şehirle bütünleşeceklerini dile getirdi. Ligin çok karmaşık bir durumda olduğunun altını çizen Karaman, şöyle konuştu:

“Belki bütün maçları alırsan ilk 8’e girersin, kaybedersen küme düşersin. Ya da son haftaya kadar da bu devam edebilir. Öyle bir lig oynuyoruz. Onun için tehlike çemberinin içindeyiz. Bunun, hem şehir, hem teknik heyet, hem de futbolcu olarak farkında olmamız gerekiyor. Düşünün yani direkt rakibimizle oynadık ve yenmemize rağmen ateş çemberinin içerisindeyiz. Ama biz bunun farkındayız. Futbolcularımız gayet sorumlu. Sorumluluklarının ne olduğunu biliyorlar. Sonuna kadar da devam edeceğiz.”

Reklam
Reklam

Türkiye Futbol Federasyonu’nun yeni yönetimini de kutlayan Karaman, önümüzdeki sezon ligin 2’li grup halinde oynanabileceği yönündeki haberlerle ilgili şu değerlendirmeyi yaptı “Teknik adamlar olarak bizim görüşümüz alınırsa görüş veririz. Bu, asıl idarecilerin meselesi. Bütçe lazım, plan lazım. Yöneticilerin daha çok kafa patlatacağı olay. Bu yüzden konu hakkında yorum yapmak, görüş bildirmek normal değil.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz