Karaman, Herkesin Yaşamak İsteyeceği Bir Şehir Olacak

Karaman Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, Karaman'ın, herkesin gelip görmek ve yaşamak isteyeceği bir şehir olacağını...

Karaman Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, Karaman'ın, herkesin gelip görmek ve yaşamak isteyeceği bir şehir olacağını ifade etti.

Başkan Uğurlu, Karaman sevdalısı olarak Allah sağlık verdiği sürece hizmet etmeye devam edeceğini belirtti. 2013 yılının oldukça yoğun geçeceğinin altını çizen Uğurlu, "2013 yılında belediye olarak birçok yeni projeye imza atacağız. Bu projeler hazırlandı. İnşaat sezonunun başlaması ile birlikte çalışmalar başlayacak. Bunların en büyükleri Piri Reis Vadisi Projesi, Aktekke Kent Meydanı, Belediye arkası kentsel dönüşüm projesi. İnşaatına başlanacak hizmet binaları, devasa yeşil alanlar, bisiklet yolları var. Bütün bunların çoğu 2013 yılı bitmeden hizmete girecektir. Karaman, herkesin gelip görmek ve yaşamak isteyeceği bir şehir olacak. Ben her zaman olduğu gibi Karaman'a kalıcı ve güzel hizmetler için mücadelelerinde bizi yalnız bırakmayan milletvekillerimize, hükümetimize ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz