Karaman heyetinden Van’a geçmiş olsun ziyareti

Karaman Valisi Süleyman Kahraman ve Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu, hafta sonu Van’a giderek Vali Münir...

Karaman Valisi Süleyman Kahraman ve Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu, hafta sonu Van’a giderek Vali Münir Karaloğlu’na geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Van Valisi Münir Karaloğlu, Karaman Valisi Süleyman Kahraman, Karaman Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu ve beraberindeki heyeti kabul etti. Karaman heyetini valilik girişinde karşılayan Vali Münir Karaloğlu, daha sonra misafirleriyle makamında baş başa görüştü. Karaman halkının selamlarını getirdiklerini söyleyen Vali Kahraman ve Başkan Kâmil Uğurlu, depremden sonra tüm Türkiye’de olduğu gibi Karaman’da da Van’a yardım göndermek için seferberlik başlattıklarını aktardı.

Reklam
Reklam

Van Valisi Karaloğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi, Karaman heyetine ve Karaman halkına Vanlı depremzedelere yaptıkları yardımlardan dolayı teşekkür etti. Van Vali Yardımcısı Atay Uslu ile konteyner kentlerde yaşayan depremzedeleri ziyaret eden Karaman heyeti, daha sonra Van’dan ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: