Karaman: "Korkak ve pısırık olmayacağız"

Teknik direktör değişikliğine giderek Hikmet Karaman ile 'yola devam' kararı alan Ankaraspor'da Galatasaray maçı hazırlıkları aralıksız sürüyor.

Milli maçlar nedeniyle lige verilen aradan yararlanan başkent ekibi, hafta sonu İstanbul'da oynanacak Galatasaray maçının hazırlıklarına teknik direktör Karaman nezaretinde yaptığı çalışmalarla devam ediyor.

Milli takım kampında bulunmaları sebebiyle Necati ve Emre Aşık'ın katılmadığı sabah antrenmanına topla ısınma hareketleriyle başlayan Ankaraspor, istasyon ve taktik çalışmasının ardından çalışmayı tamamladı.

Reklam
Reklam

Antrenmanda Hikmet Karaman'dan forma şansı bulmak isteyen futbolcuların son derece istekli ve hırslı oldukları gözlenirken, mavi-beyazlılar Galatasaray maçı hazırlıklarını yarın ve Cuma günü yapacağı antrenmanlarla sürdürecek.

Antrenman öncesinde Galatasaray maçına ilişkin değerlendirmeler yapan Ankaraspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, iyi bir kadroya sahip olduklarını belirterek, "Dünyanın en iyi takımıyla da oynasak oyun anlayışımız asla değişmez. Korkak ve pısırık bir takım hüviyetinde olmayacağız. Bu yüzden Galatasaray karşısına da mutlak 3 puan parolasıyla çıkacağız" şeklinde konuştu.