Karaman M Tipi Cezaevi'nde Yangın

Karaman Valisi Süleyman Kahraman, Karaman M Tipi Cezaevi'ndeki 2 ayrı koğuşta yangın çıktığını belirterek, "Hayati tehlikesi olan ya da yaralı

Karaman Valisi Süleyman Kahraman, Karaman M Tipi Cezaevi'ndeki 2 ayrı koğuşta yangın çıktığını belirterek, "Hayati tehlikesi olan ya da yaralı olan yok" dedi.

Kahraman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, cezaevinin B2 ve B6 koğuşlarında çıkan yangına kısa sürede müdahale edildiğini söyledi.

Yangının kontrol altına alındığını ifade eden Kahraman, "2 ayrı koğuşta çıkan yangın kontrol altına alındı. Bu 2 koğuşta toplam 54 tutuklu ve hükümlü kalıyordu. Hayati tehlikesi olan ya da yaralı olan yok" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Yangının çıkış nedeninin henüz bilinmediğini ifade eden Kahraman, bu konuda incelemelerin devam ettiğini sözlerine ekledi.

Öte yandan, bazı tutuklu ve hükümlü yakınlarının cezaevinin girişine gelerek, içeridekilerin durumu hakkında yetkililerden bilgi aldığı görüldü.

Muhabir : Mehmet Çetin / Murat Aslan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: