Karaman Milli Eğitim Müdürlüğü Stratejik Planı Güncellendi

Karaman Milli Eğitim Müdürlüğünün 2010-2014 yıllarını kapsayan il eğitim stratejik planının güncellediği bildirildi.

Karaman Milli Eğitim Müdürlüğünün 2010-2014 yıllarını kapsayan il eğitim stratejik planının güncellediği bildirildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy, yaptığı yazılı açıklamada, toplumsal kalkınmanın en önemli maddesi olan eğitimde başarıya ulaşmak için geleceğin planlanmasının gerektiğini belirtti.

Bu düşünceyle yürütülen çalışmalar sonucunda Müdürlüğe ait 2010-2014 mevcut stratejik planı güncellediklerini ifade eden Aksoy, planın güncellenmesi aşamasında katılımcı bir anlayış benimsendiğini, hedef ve faaliyetler belirlenirken personel ve yöneticilerle toplantılar yapıldığını, iç ve dış paydaşların görüş ve önerilerinin dikkate alındığını bildirdi.

Reklam
Reklam

Geçtiğimiz yıllarda eğitim alanında Karaman'da birçok başarıya imza atıldığını, Karaman'ın ülke genelinde YGS ve LYS'de ilk sıralara, SBS'de ise orta sıralara yerleştiğini vurgulayan Aksoy, şunları kaydetti:

"Sosyal, sportif ve kültürel faaliyetlerde çocuklarımız il ve ülke genelinde birçok başarı kazandı. Bütün bu güzel sonuçlar, stratejik yönetimin öngördüğü yaklaşımlar benimsenerek ve alınan kararların titizlikle uygulanmasıyla sağlanmıştır. Önümüzdeki dönemde de eğitimin her alanındaki başarılarımızın artarak devam edeceğine inancımız tamdır. İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak güncellediğimiz Stratejik Planımızın ilimizdeki eğitim - öğretim hizmetlerini daha da kaliteli hale getireceğine, her kademedeki personelimizin katılım ve desteği ile başarıya ulaşacağına yürekten inanıyorum. Bu vesile ile stratejik planımızın güncellenmesinde emeği geçenleri kutlar, katkılarından dolayı tüm paydaşlarımıza teşekkür ederim."

Muhabir : Mehmet Çetin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: