Karaman Odun Ve Kömürcüler Sitesi’nde Yangın

Karaman’da Odun ve Kömürcüler Sitesi’nde bulunan odun depolarında, henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Çok...

Karaman’da Odun ve Kömürcüler Sitesi’nde bulunan odun depolarında, henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Çok sayıda itfaiyenin müdahale ettiği yangın halen devam ediyor.

Edinilen bilgiye göre, merkez Hamidiye Mahallesi’nde bulunan Odun ve Kömürcüler Sitesi’nde bulunan bir odun deposunda yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle yangın, diğer bölümlerde bulunan kavak ağaçlarına da sıçradı. Yangına; Karaman Belediye İtfaiyesi 5 araçla müdahale ederken, Orman İşletme Müdürlüğü ile Organize Sanayi Müdürlüğü itfaiye ekipleri de yardıma çağrıldı. Yangın söndürme çalışmalarında itfaiye erlerine vatandaşlar da yardımcı olurken, alevlerin bitişikteki diğer odun depolarına sıçramaması için, oralarda bulunan odunlar alevlerin ulaşamayacağı bölgelere traktörlerle çekiliyor. Polis ekipleri, yangının yaşandığı bölgede tüm yolları trafiğe kapatırken, MEDAŞ görevlileri ise bölgenin elektriğini kesti.

Reklam
Reklam

Yangını söndürme çalışmaları halen sürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: