Karaman Otogarı’nın yeni halinden herkes memnun

Karaman Belediyesi’nin, kısa süre önce yenilenen yüzüyle hizmete sunduğu Şehirlerarası Otobüs Terminali, hem otogar esnafından...

Karaman Belediyesi’nin, kısa süre önce yenilenen yüzüyle hizmete sunduğu Şehirlerarası Otobüs Terminali, hem otogar esnafından hem yolculuk yapan vatandaşlar tarafından beğenildi.
Yaz döneminde Karaman Otogarı'nda başlatılan yenileme çalışmalarında, gar içerisindeki bekleme salonları, bilet satış gişeleri ve Hizmet binaları tamamen yenilenmiş, asma-germe peron inşası ile terminal modern bir görünüme kavuşmuştu. Yeni yüzüyle iki aydır hizmet veren otogardan esnaf ve vatandaş memnun. Belediye hizmetlerinden memnun olduklarını dile getiren otobüs firmaları, otogarda yapılan düzenlemeden dolayı Karaman Belediyesi’ne teşekkür etti.
Kontur otobüs firması yetkilisi Sedat Çavuşoğlu, “Şehir dışından gelenlerin Karaman'da ilk gördüğü yerlerden biri olan otobüs terminali, bu zamana kadar maalesef bakımsız bir şekilde hizmet verdi. Geçtiğimiz aylarda belediyemizin hem dış yapısında hem iç kısmında başlattığı çalışmayla otogar son derece modern hale geldi. Artık daha ferah bir ortamda hizmet veriyoruz. Bu düzenlemeden otogar esnafı olarak hem biz memnun kaldık hem de seyahat yapan vatandaşlarımız. Belediye başkanımıza ve yetkililere teşekkür ediyoruz.” dedi.
Karaman Belediyesi olarak, esnafın ve vatandaşın mutluluğu, huzuru ve refahı için çalıştıklarını dile getiren Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu, “Biz esnafımız kazansın, vatandaşımız da güzel hizmet alsın istiyoruz. Bu amaçla belediye olarak gece gündüz demeden çalışıyoruz. Gerçekleştireceğimiz diğer büyük projelerle Karaman’ı hak ettiği yere taşıyacağız.” ifadesini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz