Karaman PMYO Gelecek Yıl Öğrenci Alacak

AK Parti Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, Karaman Polis Meslek Yüksek Okulu'na (PMYO) gelecek yıl öğrenci alımının başlayacağını bildirdi.

AK Parti Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, Karaman Polis Meslek Yüksek Okulu'na gelecek yıl öğrenci alımının başlayacağını bildirdi. Akgün, yaptığı yazılı açıklamada, PMYO inşaatının yüzde 95'inin tamamlandığını belirtti. Öğrencilerin iyi bir merkezde eğitim alacağını ifade eden Akgün, şunları kaydetti: "TBMM'de devam eden Bütçe Görüşmelerinde İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü yetkilileri ile yaptığımız görüşmeler neticesinde, Karaman PMYO'ya gerekli ödenek ihtiyacının verileceğini ve önümüzdeki 3 ay içinde tamamlanarak, gelecek yıl itibariyle öğrenci alımına başlanacağı belirtilmiştir. PMYO faaliyete geçmesiyle gerek ilimizden gerekse çevre illerden gelecek öğrencilerimiz için iyi eğitim merkezi olacaktır."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: