Karaman Polisi’nden 228 Öğrenciye Kaban Ve Bot Yardımı

Karaman’da İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından 24 okulda tespit edilen...

Karaman’da İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından 24 okulda tespit edilen 228 öğrenciye kaban ve bot yardımı yapıldı.

Polisevi’nde gerçekleştirilen törende konuşan Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, “Çocuklarımızla bazı güzellikleri paylaşabilme adına Ankara’da olan bir dostumuz bizim ricamızı kırmadı. Biz onlara aracılık etme noktasında sizlerle güzellikleri buluşturmanın mücadelesi içerisindeyiz. Ondan dolayı eğer ben sıcak mekanlarda otururken sizler üşüyorsanız, ben tokken sizler aç duruyorsanız bu bizlerin insanlıktan nasibini almadığını gösterir. İmkanların paylaşılması noktasında biz inşallah üzerimize düşeni dün yaptığımız gibi bugünde, yarında yapacağız. Ben ümit ederim ki herkesin karnı tok, sırtı pek, eğitimde-üretimde adaleti sağlayan bir noktaya geliriz. Bunun mücadelesini de topyekun millet olarak verdiğimizin bilincindeyiz. Ama dün başkaları koşarken biz yürüyüp başka şeylerle meşgul olmanın bugün acısını yaşıyoruz. Ama inşallah el ele omuz omuza gönül birliği, yürek birliği ile hizmet üretme noktasındaki gayretlerimizle bizde ileridekileri yakalayacak hem güce hem enerjiye hemde bir takım ideallerin gerçekleşmesi noktasında kendimize olan güvenimizin ileride olduğunu görüyoruz. Belki polis olarak işimiz öncelikle güvenlik gibi gözükse de, güvenliğimizin bozulmaması için tüm kurum ve kuruluşlarla da omuz omuza yanlışa düşebilecek her bir insanımızı önceden kurtarabilme adına mücadele vermekteyiz" dedi.

Reklam
Reklam

Yapılan konuşmanın ardından 24 okulda okuyan 100 öğrenciye kaban, 128 öğrenciye de bot dağıtıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: