Karaman Polisi’nden İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Kırtasiye Yardımı

Karaman Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından dar gelirli ailelerin çocuklarına kırtasiye...

Karaman Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından dar gelirli ailelerin çocuklarına kırtasiye yardımında bulunuldu.

İsmet İnönü İlköğretim Okulu’nda gerçekleşen kırtasiye dağıtım törenine İl Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez’de katıldı. Emniyet Müdürü Sönmez, öğretmenler tarafından tespit edilen dar gelirli ailelerin çocuklarına Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği'nde görev yapan polis memurlar tarafından kırtasiye yardımında bulunduğunu söyledi.

Sönmez, kırtasiye yardımına destek olan esnafa da teşekkür etti. Daha sonra içerisinde kırtasiye malzemelerinin bulunduğu paketler Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez tarafından öğrencilere tek tek verildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: