Karaman Sabah Dershanesi Başarısını Perçinledi

2013 SBS sonuçlarına göre Karaman Sabah Anafen Dershanesi öğrencisi Hüseyin Can Yenilmez 100 sorunun 100’ünü...

2013 SBS sonuçlarına göre Karaman Sabah Anafen Dershanesi öğrencisi Hüseyin Can Yenilmez 100 sorunun 100’ünü de doğru cevaplayarak 700 puan ile Türkiye birincisi oldu.
Sabah Dershanesi Anafen Şubesi Müdürü Cafer Çevik başarılarının tesadüf olmadığını belirterek, “8. sınıf SBS’de Hüseyin Can Yenilmez 100 sorunun 100’üne de doğru cevap vererek 700 tam puan almıştır. Ayrıca liselere yerleştirme puanı olan OYP’ ye göre ise Karaman genelindeki ilk 10 öğrencinin 8’i de dershanemiz öğrencisidir. Bu başarıda emeği geçen tüm ilköğretim okul idarecilerine, öğretmelerine ve velilere, öğrencilere teşekkür ederim.” dedi
Başarının düzenli ve sistemli çalışmanın eseri olduğunu vurgulayan Çevik, “Öğrencilerimiz bu güzel sonuçları elde edebilmek için eğitim yılı boyunca hazırlandılar. Düzenli olarak derslere girdiler, test ve denemelerini çözdüler. Ailelerin ve öğretmenlerin maddi ve manevi destekleri de başarıyı olumlu manada etkiledi.” diye konuştu.
Sonuçların açıklanmasıyla tercih sürecinin başladığını belirten Çevik, “Öğrencilerimizin doğru ve isabetli tercih yapabilmesi için dershane öğretmenlerimiz tercih dönemi boyunca öğrencilere yardımcı olacaktır.” dedi.
Ayrıca Dershane Müdürü Çevik “Karaman’ da sınava giren tüm ilköğretim 8. Sınıf öğrencilerine tercih konusunda yardımcı olunacaktır. Tüm öğrencileri Dershanemize bekliyoruz.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: