Karaman Valisi Koca, Çavuş Merasında İncelemelerde Bulundu

Karaman Valisi Murat Koca, yoğun şekilde hayvansal atıkların atılmasından dolayı şikayet konusu olan Çavuş Merası’nda...

Karaman Valisi Murat Koca, yoğun şekilde hayvansal atıkların atılmasından dolayı şikayet konusu olan Çavuş Merası’nda incelemelerde bulundu.

Vali Koca, burada yaptığı açıklamada, Çavuş Merası olarak bilinen yerde hayvansal atıkların, gübrelerin boş bir alana bırakılarak çevreye zarar verdiği konusunda sık sık şikayetler aldıklarını söyledi.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hüsamettin Bayram ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mehmet Öztirayaki ile konuyu masaya yatırıldığını ifade eden Vali Koca, "Şikayetleri de değerlendirerek bölgede incelemelerde bulunuyoruz. Şikayet olduğuna göre mutlaka bir sorun var. Organize Sanayi Bölgesi bu alana çok yakın. Gübre atıklarından oluşan koku ve haşerelerin OSB ve oradaki yerleşim yerlerine zarar vermemesi için Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne konuyla ilgili çalışma talimatı verdim. Bu sorunun en kısa sürede çözüme kavuşturulacağına inanıyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz