Karaman'da 2013 Yılının Ilk Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

Karaman Valiliği 2013 Yılı 1. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı.

Karaman Valiliği 2013 Yılı 1. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı.

Valilik toplantı solununda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Vali Koca, kamu kurum ve kuruluşlarının yatırım yapılacak alanlarda ihtiyaç analizini iyi yapmaları gerektiğini söyledi.

Gereksiz yatırımlarla kamu kaynaklarının boşa harcanmaması gerektiğini ifade eden Koca, şunları kaydetti:

"Kamu yatırımlarının yapılacağı alanlarda mülkiyet problemi, tahsis ve imar gibi konularda sıkıntılar çıkabilir. Bunun için herhangi bir alanda yapılacak olan yatırıma başlanmadan önce gerekli incelemelerin yapılarak, oluşabilecek sorunların önlenmesi önemli. Kamu kurum ve kuruluşları görev alanlarıyla ilgili ödeneklerini zamanında ve yerinde kullanmalıdır. Gecikmeli durumlarda ilgili kurumlarla işbirliği ve koordinasyonun sağlanması yatırımların gerçekleştirilmesi noktasında önemli. Yatırımların zamanında yapılması ve hizmetten yararlanacak olan hedef kitlenin mağdur edilmemesi gerekir."

Reklam
Reklam

Toplantının devamında yatırımcı kurum ve kuruluşların temsilcileri, 2012 yılı içerisinde gerçekleşen ve 2013 yılında devam eden çalışmalarla ilgili olarak koordinasyon kurulu üyelerine bilgi verdi.

Muhabir: Mehmet Çetin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz