Karaman'da 580 Çocuk Paten Eğitimi Aldı

Karaman Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Toplum Merkezi tarafından çocuk genç ve yetişkinler için...

Karaman Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Toplum Merkezi tarafından çocuk genç ve yetişkinler için düzenlenen paten eğitimi yoğun ilgi gördü.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Erkan kursta toplamda 650 kişinin eğitim aldığını belirterek, bu rakamın 80'inin ev hanımı olduğunu söyledi. Erkan, “Spor çocuklarda ve gençlerde mutluluk ve öfke kontrol edebilmeyi sağlarken sosyal hayata uyumda ve arkadaşları ile ilişki kurmalarında önemli rol oynuyor. Yetişkinlerin de dinç ve dinamik kalmalarına yardımcı oluyor. Toplumun her kesiminden kişilerin bu etkinliğimizden faydalanması bizi ziyadesiyle memnun etmiştir. Emeği geçen çalışanlarımızı ve hocamızı tebrik ediyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz