Karaman'da asfaltlama çalışmaları başladı

Karaman Belediyesi'nin 100 bin ton asfalt döşeyeceği 1. etap asfalt çalışmaları başladı. Mümine Hatun Mahallesi...

Karaman Belediyesi'nin 100 bin ton asfalt döşeyeceği 1. etap asfalt çalışmaları başladı.

Mümine Hatun Mahallesi Şehit Hamza Çetin Caddesi üzerinde gerçekleştirilen törene, Karaman Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, Ak Parti Karaman İl Başkanı Kerim Dereli, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Celalettin Güngörer, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, müteahhit firmanın yetkilileri, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Asfalt ihalesini alan Yunus İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Arslan, "Aldığımız bu iş, Karaman'da yeni bir tesis, ekipman ve yeni istihdamlara vesile olmuştur. Bu iş ile Karaman'dan kazandığımızı Karaman'a yatıracak olmaktan dolayı mutluluk duymaktayız.” dedi.

Reklam
Reklam

Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu, "Karaman belediye tarihinde ilk defa bu ölçekte asfalt ihalesi yapıldı. Bu hamleyi 2012 yılında başlattık ve bu yılın sonuna varmadan gerek belediyemiz, gerekse müteahhit firma el ele verip bitireceğiz. Şehrin ihtiyacı ve gidişatına göre asfalt planımızda bir öncelik sırası yaptık. Allah izin verirse 100 bin ton sıcak asfalt ve bunun yanında soğuk asfalt serimi yapıp meseleyi Karaman genelinde yüzde 80 bitirmiş olacağız." şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından asfalt çalışmasının başlaması nedeniyle dua edilerek kurban kesildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: