Karaman’da büyükşehir ve Adapazarı belediyesi ayırımı

Karaman’da iki belediye arasında yapılan ayırım.

Karaman'da oturan vatandaşlarımızın ''Adabulvar'' haber sitemizi araması üzerine, Karaman'da Muhtarlığın hemen arkasında yapılan çim biçilen yere gittik.

Büyükşehir belediyesi park ve bahçeler müdürlüğü ekipleri Karaman’da çim biçme işlemi yapmaya başlamış bile.

Büyükşehir Belediyesi ana yollar ve parklarda çim biçme işlemini yapıyorlar.

Adapazarı Belediye’sinin çim biçme ekibi maalesef Karaman’a hiç yıllardır uğramını dile getiren Karaman halkı şikayetlerini yerinde izledik.

Yan, sokaklar ve ana caddeler ayrılmış durumda.

Reklam
Reklam

Çim ekibinde çalışanlara soruyuz..Arada 5 mt mesafe var. Neden buraları biçmiyorsunuz dediğim zaman aldığım cevap biz Büyükşehir ait yerleri biçiyoruz, orası Adapazarı Belediyesine ait cevabını alıyoruz.

Bir vatandaşımız da diyor ki; Karaman muhtarı Mustafa Çalık'ta bu durumu bilmesine rahmen gerekli makamlara bildirmiyor. Ve ya Muhtarın sözü geçmiyor.

Bu güne kadar , Belediye'nin yaptığı tüm hizmetlere sahiplenerek, Karaman muhtarlığının önerisi ile bu hizmeti yaptık diyen Karaman muhtarımızın yine sokak aralarında büyümüş çimleri Adapazarı Belediyesi marifiyeti ile biçtirmesini bekliyoruz diyorlar.

Karaman halkı bu durumdan oldukça şikâyetçidir.

Karaman haklı hizmet bekliyor..

Yerel seçimlere 11 ay gibi bir zaman kaldı. Bizden söylemesi..

CİHAN DEMİR

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: