Karaman’da “emniyet'ten Bir Yıldız Doğuyor” Futbol Turnuvası

Karaman’da Emniyet Teşkilatı'nın 168. kuruluş yıldönümü kutlamaları çerçevesinde Karaman Emniyet Müdürlüğü'nce bu yıl dördüncüsü düzenlenen,...

Karaman’da Emniyet Teşkilatı'nın 168. kuruluş yıldönümü kutlamaları çerçevesinde Karaman Emniyet Müdürlüğü'nce bu yıl dördüncüsü düzenlenen, “Emniyet'ten Bir Yıldız Doğuyor” futbol turnuvası başladı.

Karamanoğlu Mehmetbey Halı Sahası'nda düzenlenen turnuvaya Karaman merkezde bulunan 16 lise katılırken, müsabakalar Karaman Valisi Murat Koca’nın başlama vuruşuyla start aldı. Emniyet Teşkilatının kuruluşunun 168. yıldönümünde polis halk ilişkilerini güçlendirme adına Karaman'daki 16 lisenin katılımıyla bu yıl futbol turnuvasının dördüncüsünü düzenlediklerini belirten İl Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, "Buradaki amacımız gençlere sporu sevdirmek, teşkilatımızla aralarındaki diyaloğu güçlendirmek. Bir aile havası oluşturmak amacıyla gençlerimizle birlikte olmak düşüncesinden hareketle bu turnuvayı düzenledik. Her zaman söylediğimiz gibi hizmetlerimiz insan merkezli. Gençlerimizle birlikte olmak, onlara güzel anlar yaşatmak, sonuçta da teşkilatımızın daha iyi tanıtılması ve bizlerle olan diyaloglarını arttırmak için birlikte oluyoruz. Sporun kardeşlik havasını, birleştirici gücünü yaşamak istiyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu da, düzenlenen futbol turnuvasının kardeşlik içerisinde güzel bir şekilde geçmesini diledi. Turnuva 29 Mart Cuma gününe kadar devam edecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: