Karaman'da Fahri Trafik Müfettişleri Kimliklerini Aldı

Karaman'da eğitimlerini tamamlayan 45 fahri trafik müfettişi, düzenlenen törenle kimliklerini aldı.

Karaman'da eğitimlerini tamamlayan 45 fahri trafik müfettişi, düzenlenen törenle kimliklerini aldı.

Karaman Valisi Süleyman Kahraman, Karaman Polisevi'nde düzenlenen törende, trafik terörünün ülkenin en büyük sorunu olduğunu söyledi.

Trafik kazalarında her yıl binlerce kişinin hayatını kaybettiğini ifade eden Kahraman, "Bu kazalardaki göz yaşları, acılar, maddi ve manevi kayıplar ölçülemez. Kazaların önüne geçebilmenin tek çaresi eğitim. İnsanlarımızın bilinçli olması, diğer insanların haklarına saygı göstermeleri lazım. Trafikte her sürücünün başına bir kolluk kuvveti dikmenin imkanı yok" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Her insanın gönüllü bir fahri trafik müfettişi olması gerektiğini vurgulayan Kahraman, belge alan 45 kişinin eğitimle tecrübelerini birleştirip, trafik terörünün bitmesine katkı sağlayacaklarını dile getirdi.

Kahraman, belgelerini alan fahri trafik müfettişlerine başarılar diledi.

Muhabir: Mehmet Çetin / Mümin Altaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: