Karaman’da Hayırseverlere Plaket

Karaman'a yeni yapılan 400 yataklı Devlet Hastanesi'ne oda tefrişi yaptıran hayırseverler için plaket töreni düzenlendi.

Karaman'a yeni yapılan 400 yataklı Devlet Hastanesi'ne oda tefrişi yaptıran hayırseverler için plaket töreni düzenlendi. Karaman Devlet Hastanesinde düzenlenen törende konuşan Karaman Valisi Murat Koca, Karaman’a tam donanımlı bir hastanenin yapıldığını söyledi. Yeni Hastanenin şubat ayında hizmete girdiğini ifade eden Koca, şunları kaydetti: “Karaman’a ilk devlet hastanesi 1947 yılında yapılmış. Karaman Devlet Hastanesi daha sonra ek binaları yapılarak kapasitesi artırılmıştır. Ancak yetişen ve nüfusu artan Karaman’da yeni bir tam donanımlı hastane yapılması için çalışmalar başlatıldı. 4 yıllık bir inşaat sürecinin ardından birimlerimiz 2013 yılının Ağustos ayında taşınmaya başlanmıştı. 7 Şubat 2014 tarihine kadar hizmet verdi ve hastane 7 Şubattan itibaren artık yeni hizmet binasına taşındı. Hastanemiz en son teknolojiye sahip cihazlarla donatıldı. Bundaki büyük paylardan biri de hayırseverlerimize ait. Hastanemize oda tefrişi noktasında yardımcı olan hayırseverlerimize çok teşekkür ediyorum.” Daha sonra oda tefrişine destek olan hayırseverlere plaketleri takdim edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: