Karaman'da Kırbağı Mahallesi'nde Iftar

Karaman Belediyesi'nin Ramazan ayı boyunca farklı mahallelerde  düzenlediği iftar sofralarının sonuncusu Kırbağı Mahallesi'nde kuruldu.

Karaman Belediyesi'nin Ramazan ayı boyunca farklı mahallelerde düzenlediği iftar sofralarının sonuncusu Kırbağı Mahallesi'nde kuruldu. Gevher Hatun İlköğretim Okulu bahçesinde düzenlenen etkinliğe Osman Gazi, Yeni Mahalle ve Kırbağı Mahalle sakinleri katıldı. İftar öncesi vatandaşların hal ve hatırlarını soran Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, Ramazan bereketinin paylaşılarak çoğaldığını söyledi. Mahalle iftarlarının aileleri komşularıyla birlikte iftar ettirmenin yanı sıra birbirini görmeyen dostlarında buluşmasına vesile olduğunu ifade eden Uğurlu, şunları kaydetti. "İftar sofralarında mahalle sakinleri tasavvuf müziği dinleyerek oruçlarını açarken, iftar sonrası Karaman Kalesinde kurulan sahnede de birbirinden güzel etkinlikler ramazan ayına ayrı bir güzellik kattı. Bu programlara katıldığınız için siz değerli halkımıza, bizim sizlerle bu sofralarda buluşmamıza katkıda bulunan yardımsever dostlarımıza da teşekkür ediyoruz. Son mahalle iftarımızı burada gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Artık önümüz bayram. Vatandaşlarımızın bayramını şimdiden tebrik ediyorum."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: