Karaman'da Öğrencilerden Anlamlı Davranış

Karaman'ın Ermenek ilçesindeki Cumhuriyet Ortaokulu 5. sınıf öğrencileri, okul önünde buldukları bir miktar parayı okul yönetimine teslim etti.

Karaman'ın Ermenek ilçesindeki Cumhuriyet Ortaokulu 5. sınıf öğrencileri, okul önünde buldukları bir miktar parayı okul yönetimine teslim etti. Okul girişinde para bulan Ayşe Güdücü, Feyza Şavklı ve Aylin Teke, durumu öğretmenleri Adem Karaduman'a bildirdi. Daha sonra öğretmenleri öğrencilerle Ermenek Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne giderek buldukları parayı tutanak karşılığı yetkililere verdi. Okul Müdürü Mustafa Ataseven, yaptığı konuşmada, öğrencilerin örnek davranış sergilediklerini söyledi. Öğrencilerle gurur duyduğunu belirten Ataseven, "İnşallah hayatları boyunca böyle dürüst olsunlar. Herkesin bu duyarlılığı göstermesi gerekiyor. Kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: