Karaman’da protokol krizi tatlıya bağlandı

Karaman’da 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü töreninde yaşanan kısa süreli kriz...

Karaman’da 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü töreninde yaşanan kısa süreli kriz tatlıya bağlandı. Törende, AK Parti Karaman Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Lütfü Elvan’ın oturacağı koltuğun ikinci sırada yer alması sebebiyle yaşanan kriz Vali Süleyman Kahraman’ın telefonla arayıp ikna etmesi ve tören alanındaki koltukların tekrar düzenlenmesi ile tatlıya bağlandı.
Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu sonrası tören Cumhuriyet Alanı’nda devam etti. Törene Karaman Valisi Süleyman Kahraman ile Garnizon Komutanı Albay Selçuk Boz, AK Parti Karaman Milletvekili Lütfü Elvan ve Karaman Belediye Başkanı Kamil Uğurlu katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz