Karaman'da Ramazan Etkinlikleri Sürüyor

Karaman Belediyesi'nin geleneksel olarak sürdürdüğü Ramazan akşamları etkinliklerinde tiyatro sanatçısı Ahmet Yenilmez sahne aldı.

Karaman Belediyesi'nin geleneksel olarak sürdürdüğü Ramazan akşamları etkinliklerinde tiyatro sanatçısı Ahmet Yenilmez sahne aldı.

Aktekke Kent Meydanı'nda sahne alan Yenilmez, tek kişilik gösterisinde 4. Murat Han'ın gerçekleştirdiği Bağdat seferini anlattı.

Gecede konuşan Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, Ahmet Yenilmez'i bir kez daha Karaman halkıyla buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Ramazan akşamlarının dolu dolu geçmesi için Ramazan adabına uygun etkinlikler düzenlediklerini ifade eden Uğurlu, "Bu meydanda yerel sanatçılarımızı, ülkemizin ünlü tiyatro sanatçılarını, geleneksel yöresel halk oyunu oynayan toplulukları sizlerle buluşturuyoruz. Bu etkinliklere gösterilen yoğun ilgi amacımıza ulaştığımızın bir göstergesi" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Gecenin sonunda Başkan Uğurlu, Yenilmez'e çiçek verdi.

Muhabir : Mehmet Çetin / Muzaffer Çağlıyaner

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: