Karaman'da sağlık çalışanları fidan dikti

Karaman İl Sağlık Müdürlüğü ve Devlet Hastanesi personeli Dereköy mevkiinde fidan dikti.İl Sağlık Müdürü Dr....

Karaman İl Sağlık Müdürlüğü ve Devlet Hastanesi personeli Dereköy mevkiinde fidan dikti.

İl Sağlık Müdürü Dr. Nuriye Ulu ile Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ali Rıza Altunsoy'un da katıldığı programda TEMA İl Temsilcisi Dr. Levent Küçükalpeli ve Orman İşletme Müdürü İsmail Çelik de hazır bulundu.

Dr. Nuriye Ulu, fidan dikme programının 'Uluslararası Kronik Hava Yolu Hastalıkları İle Mücadele' çerçevesindeki çalışmalar kapsamında yapıldığını belirtti. Ulu, "Kronik hava yolu hastalıkları gerek risk faktörleri, gerekse önlem ve tedavileri konusunda da büyük benzerlik göstermektedirler. Bu nedenlerle kronik hava yolu hastalıklarının önlenmesi ve kontrolü ülkemizde büyük önceliğe sahiptir. Bunun için yürütülen Uluslararası Kronik Hava Yolu Hastalıkları İle Mücadele Programı çerçevesinde Karaman halkının özgürce nefes alabileceği alanları genişletmek amacıyla İl Sağlık Müdürlüğü olarak ağaç dikme etkinliği düzenledik." dedi.

Reklam
Reklam

Fidan dikerek çevreye karşı kişisel ve kurumsal sorumluluklarını yerine getirdiklerini belirten sağlıkçılar, daha sonra hazırlanan kumanyaları yedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: