Karaman'da Selektör Binalarının Protokolü İmzalandı

Karaman Ziraat Odası tarafından merkeze bağlı 4 köyde yaptırılacak olan selektör binalarının protokolü ihaleyi kazanan...

Karaman Ziraat Odası tarafından merkeze bağlı 4 köyde yaptırılacak olan selektör binalarının protokolü ihaleyi kazanan firma ile imzalandı.

Oda binasında gerçekleşen imza törenine Ziraat Odası Başkanı Recep Muğlu ile Genel Sekreter Hasan Özkan ve ihaleyi kazanan firmanın yetkilisi Mehmet Yurtbaş katıldı. İmza töreninde konuşan Ziraat Odası Başkanı Recep Muğlu, "Oda olarak merkeze bağlı Kızılyaka, Çoğlu, Lale ve Paşabağı köylerine yaptıracakları selektör binaları için ihaleye çıktık. İhaleyi en düşük fiyat veren Kar Teknik Prefabrik Firması kazandı. Şimdi de protokolünü imzalıyoruz. Ben selektör binası yapılacak olan 4 köyümüze şimdiden hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Daha sonra yapılacak olan selektör binalarının protokolü firma yetkilisi Mehmet Yurtbaş ile Ziraat Odası Başkanı Recep Muğlu arasında imzalandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz