Karaman'da Uygulamalı Girişimcilik Kursu Düzenlenecek

Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Yenilmez, Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi düzenleyeceklerini bildirdi.

Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Yenilmez, Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi düzenleyeceklerini bildirdi. Yenilmez, yaptığı yazılı açıklamada, düzenledikleri kurslarda toplam 145 kursiyere eğitim verdiklerini belirtti. Eğitimin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği toplantı salonunda iki grup halinde gerçekleşeceğini ifade eden Yenilmez, şunları kaydetti: "Türkiye İş Kurumu tarafından kendi işini kurmak isteyenler için düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Kursu 7. ve 8. grup seçmeleri, 10 Ekim 2013 Perşembe günü Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğimizin Salonunda saat 09.00'da yapılacaktır. Kurslara katılmak isteyenlerin 9 Ekim 2013 tarihi mesai bitimine kadar Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüğüne şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: