Karaman’da vergi rekortmenlerine plaket verildi

Karaman'da 27 Şubat - 4 Mart tarihleri arasında kutlanan ve bu yıl 23'üncüsü düzenlenen Vergi...

Karaman'da 27 Şubat - 4 Mart tarihleri arasında kutlanan ve bu yıl 23'üncüsü düzenlenen Vergi Haftası kutlamaları kapsamında, vergi rekortmenleri plaketle ödüllendirildi.

Polisevinde düzenlenen törene Vali Vekili Ferhat Burakgazi, Garnizon Komutanı Jandarma Alb. Selçuk Boz, Cumhuriyet Başsavcısı M. Kemal Çokdinç, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Öztunç, İl Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, İl Defterdar Vekili Ali Söğüt, Daire Amirleri, Sanayici ve İşadamları katıldı.

Vali Vekili Ferhat Burakgazi ödül töreninden önce yaptığı konuşmasında kadın işgücüne ve ilimizin ülkemiz ekonomisindeki yerine dikkat çekerek "Gerek istihdam oranı ve gerekse kadın işgücünün, çalışma hayatındaki yeri ilimizdeki mevcut işletme ve fabrikalarında görülmektir. İlimiz istihdam ve ekonomik rakamlara göre ülkemizin 15. büyük ekonomisidir. Sanayi tarım ve hizmet sektörü başta olmak üzere ilimizde tüm söktörlerde daha iyi ekonomik koşulların olmasını temenni ediyor dereceye giren vergi mükelleflerimiz başta olmak üzere tüm mükelleflerimize Valimiz Sayın Süleyman Kahraman adına tebrik eder hepinizi saygı ile selamlıyorum." dedi.

Reklam
Reklam

Bu yıl 23'üncüsü düzenlenen Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen törende konuşmaların ardından, 2010 yılı beyanına göre gelir ve kurum vergisi mükelleflerinden ilk 5’e girenlere Vali Vekili Ferhat Burakgazi ve protokol üyeleri tarafından plaketleri verildi. Kurumlar Vergisi mükellefleri içerisinde Biskot Bisküvi Gıda San. Ve Tic. Aş ilk sırayı alırken Bifa Bisküvi ve Gıda San. A.Ş. İkinciliği, Şimşek Bisküvi ve Gıda San. A.Ş. Üçüncülüğü, Duru Bulgur Gıda San. Ve Tic. A.Ş. Dördüncülüğü, Saray Bisküvi ve Gıda San. Tic. A.Ş. Beşinciliği aldı.

Gelir Vergisi alanında ise ilk beşe giren mükelleflerden Vehbi Tayyar, Necati Babaoğlu, Nevzat Nas, Abdulkadir Aydın ve Mustafa Yaşar Akelçi ödül ve plaket alan isimler oldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz