Karaman'da Yanmış Kadın Cesedinin Bulunması

Eşini öldürüp cesedini yaktığı iddia edilen ve Eskişehir'de yakalanan zanlı, Karaman'a getirildi.

Eşini öldürüp cesedini yaktığı iddia edilen ve Eskişehir'de yakalanan zanlı, Karaman'a getirildi.

Jandarma ekiplerince sağlık kontrolü için Karaman Devlet Hastanesine getirilen zanlı E.U. (55), adliyeye sevk edildi. Zanlıya, görevli Cumhuriyet Savcısının gözetiminde cesedin bulunduğu alanda yer gösterme yaptırıldı.

E.U'nun ifadesinde, ikinci eşi olan Emine Uysal (41) ile bir yıl önce evlendiği, son 6 aydır eşinin kendisine sürekli psikolojik baskı yaptığını öne sürdüğü öğrenildi.

Eşiyle aralarında zaman zaman tartışma yaşandığını belirten E.U'nun, "Olay günü eşimle gezintiye çıktıkmıştık. Hadim ve Ermenek ilçelerine gittik. Karaman'a dönerken bana bağırmaya başladı. Kendimi kaybettim. Kafasına takozla vurdum. Kafasından kan akmaya başladı, arabadan inerek kaçtı. 10 metre sonra yakaladım. Takozla ve yerde bulduğum taşlarla vurmaya başladım. Hareket etmediğini görünce bıraktım. Cinayet anında cinnet getirdim, pişmanım" dediği belirtildi.

Reklam
Reklam

Daha sonra, araçta bulunan benzini cesedin üzerine dökerek yaktığını, olay yerinden kaçarken otomobili ile kaza yaptığını anlatan E.U'nun, Karaman'daki evine gidip eşinin 2 bileziğini aldığını, Adana, Kayseri, Kahramanmaraş, Mersin ve Antalya'da gizlendiğini, en son gittiği Eskişehir'de ise yakalandığını söylediği öğrenildi.

Karaman'da, 25 Mart'ta Elmaşehir Mahallesi'nden Fisandun köyüne giden vatandaşlar tarafından yol kenarında yanmış bir kadın cesedi bulunmuş, jandarma ekiplerinin yaptığı inceleme sonucunda, üzerine yanıcı madde dökülerek yakılan cesedin Emine Uysal'a ait olduğu belirlenmişti. Uysal'ın katil zanlısı olarak aranan E.U, dün Eskişehir'de polis tarafından yakalanmıştı.

Muhabir: Mehmet Çetin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz