Karaman'daki silahlı saldırı -2 kişinin yaralandığı silahlı saldırıda şehit olan polis memuru Ali Karakış, düzenlenen törenle Konya'nınEreğli ilçesinde toprağa verildi

Karaman'da 2 kişinin yaralandığı silahlı saldırıda şehit olan polis memuru Ali Karakış, düzenlenen törenle Konya'nın Ereğli ilçesinde toprağa verildi.

Karaman'da 2 kişinin yaralandığı silahlı saldırıda şehit olan polis memuru Ali Karakış, düzenlenen törenle Konya'nın Ereğli ilçesinde toprağa verildi.

Karaman Siyahser Mahallesi'ndeki adliye binası önünde dün gerçekleştirilen silahlı saldırıda şehit olan polis memuru Ali Karakış'ın (35) cenazesi, Karaman Emniyet Müdürlüğü Polisevi'nde düzenlenen törenin ardından Konya'nın Ereğli ilçesine getirildi.

Uluğ Cami'de kılınan cenaze namazının ardından Karakış'ın cenazesi, Şehitlik Meydanbaşı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Reklam
Reklam

Törene, Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, Karaman Valisi Süleyman Kahraman, AK Parti Konya Milletvekili Cem Zorlu, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Feridun Taşçı, Karaman Emniyet Müdürü Lütfi Sönmez, Konya Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, şehit Karakış'ın yakınları ile çok sayıda polis ve vatandaş katıldı.

Dün, iki aile arasındaki geçmişe dayalı husumetten kaynaklanan olayda, taraflardan birinin yakını adliyeye çıkartıldığı sırada gerçekleşen olayda, polis memuru Ali Karakış şehit olmuş, 2 kişi de yaralanmıştı.

Olayla ilgili 5 kişi gözaltına alınmıştı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz