Karaman'dan Defans Ve Arta Saha Oyuncularına Uyarı

Spor Toto Süper Ligin 22. haftasında Sanica Boru Elazığspor ile karşılaşacak olan Bursaspor, hazırlıklarını Atatürk...

Spor Toto Süper Ligin 22. haftasında Sanica Boru Elazığspor ile karşılaşacak olan Bursaspor, hazırlıklarını Atatürk Stadı'nda sürdürdü. Teknik direktör Hikmet Karaman, defans ve orta saha oyuncuları ile ayrı ayrı görüşerek dikkatli olmaları konusunda uyardı.

İlk 15 dakikası basına açık gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 2 saat sürdü. Topla çalışma yapan yeşil-beyazlıların, antrenmanın basına kapalı bölümünde Elazığspor maçının taktiğini çalıştığı öğrenildi.

Hikmet Karaman, antrenmanın başında gruplar halinde defans ve orta saha oyuncularını yanına çağırarak görüştü. Futbolculardan dikkatli olmalarını isteyen başarılı teknik adam, kaleci Carson ile ayrıca görüşerek beklentilerini dile getirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: