Karaman'ın En Büyük Yatırımı Başlıyor

Karaman Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, il tarihinin en büyük yatırımının temelini bu sene atacaklarını bildirdi.

Karaman Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, il tarihinin en büyük yatırımının temelini bu sene atacaklarını bildirdi.

Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, TOKİ ile birlikte gerçekleştirilecek olan Doğukışla Vadisi ile ilgili projelerin kesinleştiğini ve uygulama projelerinin TOKİ'ye sunulduğunu belirtti. Doğukışla Projesi'nin yaklaşık 500 milyon liralık dev bir yatırım olduğunu ifade eden Başkan Uğurlu, "Karaman tarihinde şimdiye kadar bu ölçekte yapılmış bir yatırım yoktur. Temeli, Allah izin verirse bu sene atılacak. Oradaki planlamada vasıflı teras evlerimiz, villalarımız ve sıra evlerimiz var. Orada aşağı yukarı 2 bine yakın ev yapılacak. Aynı Ankara'nın Dikmen Vadisi gibi Karaman'ın bir nefes alma yeri olacak. Çok kısa süre içerisinde çalışmalar başlayacak. Çünkü sondaj ve fizibilite çalışmaları bitti, uygulama projelerini TOKİ'ye teslim ettik" dedi.

Reklam
Reklam

Tarihi Kent Meydanı Projesi'nde de önemli gelişmeler olduğunu belirten Başkan Uğurlu, "Kısmet olursa 2012 yılı içinde tarihi Kent Meydanı'nın da temelini atacağız, TOKİ ile yaptığımız protokol bu. Önümüzdeki ay içerisinde Kent Meydanı'nın uygulama projelerini de TOKİ'ye vereceğiz" şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: