Karamanlı Hayırseverler Mevsimlik Tarım İşçilerine İftar Verdi

Karamanlı hayırsever iş adamları Kimse Yok Mu Derneği ile birlikte Karaman’ın Pınarbaşı köyünde çalışan 120...

Karamanlı hayırsever iş adamları Kimse Yok Mu Derneği ile birlikte Karaman’ın Pınarbaşı köyünde çalışan 120 mevsimlik tarım işçisine iftar verdi.

Mersin’in Tarsus ilçesinin Akgedik köyünden gelip Karaman’ın Pınarbaşı köyünde çalışan işçilerin başında bulunan Mehmet Mert, verilen iftarın kendilerini memnun ettiğini söyleyerek hayırsever iş adamlarına teşekkür etti. Mert, yaklaşık 1 aydır Karaman’da olduklarını söyleyerek işlerin henüz bitmemesi nedeniyle Ramazan Bayramı’nı da burada geçireceklerini dile getirdi. Ramazan ayının dolu dolu yaşandığı bir dönemde mevsimlik tarım işçilerinin işlerinin her anlamda zor olduğunu belirten Mert, “Böyle bir zamanda bizleri hatırlayıp hem dertleşmek hem de iftar vermek için geldiniz. Bu bizim için ilk defa olan bir durum. Her yıl bu bölgeye geliriz ancak bağda bahçede çalışıp başka yerlere gideriz. Hatırlanmamız ve değer verilmemiz bizi sevindirdi ayrıca birlikte belli bir süre geçirmemiz Karaman’daki en güzel günümüz oldu" dedi. Karaman’da esnaf olan Ayhan Özdemir böyle bir iftara katkıda bulunarak Ramazan ayının havasını daha iyi yaşadıklarını belirterek, bu tür organizasyonlara destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: