Karamürsel ANAFEN Öğretmen Ve Öğrencileri Ödüllendirdi

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde ANAFEN Dershanesi, Seviye Tespit Sınavı'nda (STS) dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi.Karamürsel Belediyesi Kültür...

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde ANAFEN Dershanesi, Seviye Tespit Sınavı'nda (STS) dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi.
Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen ödül programına ANAFEN Dershaneleri Kocaeli Genel Müdürü Levent Arda'da katıldı. Genel Müdür Arda, dünyada en değerli yatırımın insana yapılan yatırım olduğunu belirterek, dünyanın düzelmesinin arkasında da insana yapılan yatırımın olduğunu söyledi.

Karamürsel ANAFEN Dershanesi Müdür Yardımcısı Mustafa Yılmaz ise öğrencileri motive etmenin yollarından birisinin zamanında ödül ve hediye vermek olduğunu belirtti ve başarının ödüllendirilmesi gerektiğini ifade etti. Başarılı olan öğrencilerin arkasında okullardaki sınıf öğretmenlerinin etkisinin olduğunu da söyleyerek, öğrencilerin öğretmenlerine teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Yoğun katılım ve ödül heyecanın olduğu programda ANAFEN Dershaneleri'nin Türkiye geneli yapmış olduğu seviye tesit sınavında (STS) dereceye giren tüm öğrencilere ve birinci olan öğrencilerin sınıf öğretmenlerine ödül verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: