Karamürsel Cezaevinden 4 Tutuklu Firar Etti

Karamürsel Cezaevi'nde kalan 4 tutuklunun, infaz koruma memurunu etkisiz hale getirdikten sonra firar ettiği kaydedildi....

Karamürsel Cezaevi'nde kalan 4 tutuklunun, infaz koruma memurunu etkisiz hale getirdikten sonra firar ettiği kaydedildi.

Karamürsel K-2 tipi cezaevinde hırsızlık ve sahtecilik suçlarından tutuklu bulunan Yılmaz Tırak, Umut Kaya, Levent Kara ve İrfan Yeşilyurt'un, gece saat 00.45 sıralarında görevli infaz koruma memurunu etkisiz hale getirdikten sonra tuvaletin penceresinden kaçtıkları ifade edildi. Bunun üzerine cezaevi görevlileri ile bölgeye gelen çok sayıda polis ve jandarma ekibi, kaçan kişilerin yakalanması çalışma başlattı. İzlerini kaybettiren 4 kişinin yakalanması için başlatılan aramalar sürüyor.

Reklam
Reklam

SORUNLU CEZAEVİ

Karamürsel K2 Tipi Cezaevi'nde 1999 yılında da 2 cinayet sanığı firar etmişti. Yaşanan firar olayı sonrası Karamürsel Cezaevi'nde görevliler hakkında soruşturma başlatılmıştı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: