Karamürsel'de Deprem Şehitleri Anıldı

17 Ağustos 1999’da meydana gelen ve bütün Marmara Bölgesini etkileyen asrın felaketi depremin 13. yıldönümü,...

17 Ağustos 1999’da meydana gelen ve bütün Marmara Bölgesini etkileyen asrın felaketi depremin 13. yıldönümü, bütün Kocaeli genelinde olduğu gibi Karamürsel’de de yapılan törenle anıldı.

İlk tören, depremde hayatlarını kaybedenlerin defnedildiği Karamürsel’deki yeni mezarlıkta yapıldı. Yeni Mezarlık'taki deprem şehitlerine yapılan ziyarete Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Müftüsü Abdulcelil Çakar, İlçe Emniyet Müdürü Abdurrahim Türkmen, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, depremde hayatlarını kaybeden şehitlerin yakınları ve vatandaşlar katıldı. İlçe mezarlığında Karamürsel Müftülüğüne bağlı din görevlileri tarafından okunan Kur’an-ı Kerim’den sonra, yapılan dua ile ilçe mezarlığındaki tören sona erdi.

Reklam
Reklam

17 Ağustos 1999 günü meydana gelen asrın felaketinde Karamürsel’de hayatlarını kaybeden ve ayrıca diğer yerlerde hayatlarını kaybeden 164 deprem şehidi için akşam namazında Merkez Camii’nde dua okundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz