Karamürsel’de İşyerleri Denetlendi

Karamürsel Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe genelinde faaliyet gösteren işyerlerini Ramazan Bayramı öncesi denetledi.Belediye...

Karamürsel Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe genelinde faaliyet gösteren işyerlerini Ramazan Bayramı öncesi denetledi.

Belediye Zabıta ekipleri Ramazan Bayramı öncesi, ilçe halkının sağlıklı ve güvenli alışveriş yapmaları için özellikle kuruyemiş ve pastane gibi işyerlerine yönelik denetimlerini sıklaştırdı.

Yapılan denetimlerde, vatandaşların bayram alışverişlerinde tercih ettiği şekerleri denetleyerek hazır paketlerin son kullanım tarihlerine ve kilo ile satılan açık şekerleri kalitesi incelendi. Ekipler denetimlerinde ağırlıklı olarak temizlik, çalışma izinleri, fiyat tarifelerini de kontrol etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz